ASIANTUNTEVAA RAKENTAMISTA.

Kerrostalo- ja rivitalorakentamisen lisäksi TKU-rakennuksen kohteita ovat julkiset rakennukset ja teollisuusrakennukset. TKU-rakennuksen avainhenkilöillä on laaja kokemus rakentamisen eri osa-aluille mm. Skanskan ja Lemminkäisen johtotehtävissä. Meille asiakas on kaikki kaikessa ja toteutamme kohteemme ammattitaidolla ja pidämme huolen siitä, että asiakas saa sopimuksen mukaisen tuotteen virheettömänä aikataulun mukaisesti.

 

Skrollaa alas

RAKENTEILLA Paraisten kauppakeskuksen kehittäminen

Paraisten kaupunki, Turun Osuuskauppa, LIDL Suomi Ky ja TKU-Rakennus Oy ovat yhdessä kehittäneet Paraisille syntyvää uutta, paikallisesti erittäin merkittävää kaupallista keskittymää, KOY Paraisten Kauppasatamaa. Osapuolet ovat tehneet 20.9.2019 hankkeen edellyttämiä kiinteistökauppoja sekä allekirjoittaneet vuokrasopimukset päivittäistavarakauppojen kanssa.

TUTUSTU KOHTEESEEN

RAKENTEILLA Liedon S-Marketin laajennustyö

TOKin liiketilojen saneeraus- ja laajennustöiden sarja jatkuu nyt Liedossa, jossa toteutamme nykyisen liiketilan mittavat laajennustyöt kahdessa osassa. Ensimmäinen osa valmistuu kesäkuun 2020 aikana, jolloin valmistuu uudet tilat nykyiselle apteekille sekä Hesburger-ravintolalle. Rakennustöiden toinen vaihe valmistunee lokakuun 2020 lopulla, jolloin nykyinen S-Market avaa ovensa sille uudistetuissa tiloissa.

TUTUSTU KOHTEESEEN

RAKENTEILLA Toimitilaa parhaalla paikalla

Turun Orikedolle valmistuva tila tarjoaa puitteet liike-, tuotanto- ja myymälätoiminnalle. Kohde sijaitsee Orikedon parhaalla paikalla ja siitä on hyvät kulkuyhteydet niin kaupunkiin ja ohikulkutielle kuin valtaväyliä pitkin Tampereelle, Poriin ja Helsinkiin. 5600 m² tontille rakentuva kohde käsittää erinomaiset pysäköintimahdollisuudet sekä monipuoliset ja muunneltavat tilat, jotka räätälöidään kunkin asiakkan toiveiden ja tarpeen mukaan toimivaksi kokonaisuudeksi. Tilat on mahdollista joko vuokrata tai ostaa.

TUTUSTU KOHTEESEEN